Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Let op: tijdelijk geen laadplekken voor elektrische auto's in Bobbejaanland

19-04-2022, 21.51 uur

Bobbejaanland-bezoekers met een elektrische auto kunnen hun wagen tijdelijk niet opladen bij het pretpark. Sinds 2017 bood het Vlaamse attractiepark gratis laadpalen aan. Op dit moment wordt er gewerkt aan een uitbreiding van het aantal laadplaatsen.

In de tussentijd is de service enkele weken niet in gebruik, bevestigt een woordvoerster aan Looopings. Dat wordt ook vermeld op de website van het park. "Let op: op dit moment zijn er geen laadpalen beschikbaar op onze parkings", valt daar te lezen.

Tot nu toe telde Bobbejaanland vier laadplekken voor elektrische wagens. Dat worden er straks een stuk meer, namelijk twintig. Ze moeten eind deze maand gereed zijn. Automobilisten betalen straks een "marktconform tarief", meldt de voorlichtster. "We zijn blij dat we de capaciteit kunnen verhogen."

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be