Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Kassaprijs Europa-Park gestegen naar 68 euro per dag

11-04-2022, 18.27 uurBeeld: Defever Dries

De reguliere entreeprijs van Europa-Park is dit jaar gestegen naar 68 euro per dag. Het Duitse attractiepark communiceert zelf een entreeprijs van 55 euro in het laagseizoen en 62 euro in het hoogseizoen. Dat zijn echter online tarieven: wie tickets bestelt aan de kassa, is meer kwijt.

Daar bedraagt de toegangsprijs momenteel 68 euro per persoon: nog 6 euro meer dan het online tarief. Op die manier probeert Europa-Park het publiek ervan te overtuigen om vooraf kaarten te bestellen in de webshop. Bezoekers zouden een dief van hun eigen portemonnee zijn als ze ervoor kiezen om zich bij de kassa te melden.

Bovendien is de kans aanwezig dat tickets ter plaatse uitverkocht zijn. "We raden aan vooraf online tickets te kopen in de ticketshop", valt dan ook te lezen op de website van Europa-Park. "Als er capaciteit is, zijn er aan de kassa nog tickets verkrijgbaar met een toeslag van 6 euro."

Duurste
Europa-Park is anno 2022 veruit het duurste pretpark van Duitsland, gevolgd door Phantasialand (57 euro), Movie Park Germany (52,90 euro), Heide Park (49 euro) en Holiday Park (42,50 euro). In Nederland spant de Efteling de kroon met maximaal 46 euro.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be