Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling verkoopt opblaasbare Langnek voor in het zwembad

11-04-2022, 12.00 uurBeeld: @donald34514, Auke Kluijtmans

Efteling-fans kunnen nu met Langnek spelen in het zwembad. In het attractiepark worden sinds afgelopen weekend opvallende opblaasbare varianten van het beroemde sprookjesfiguur verkocht, bedoeld als speelattribuut voor in het water. Eén Langnek kost 5 euro.

Langnek is één van de personages uit het sprookje van De Zes Dienaren. Dankzij zijn gigantisch lange nek kan hij volgens het verhaal alles zien wat er op de wereld gebeurt. De Efteling-bewoner behoort tegenwoordig tot de meest iconische figuren in het park, samen met bijvoorbeeld Roodkapje en Pardoes.

De opblaas-Langnekken worden momenteel verkocht bij souvenirkarren en in de winkel In den Ouden Marskramer, gelegen tussen de in- en uitgang van het Sprookjesbos. Op het onderste gedeelte van de nek staat het Efteling-logo.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be