Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe

Muzikale mascotteshow nieuw in Attractiepark Duinen Zathe

11-04-2022, 11.29 uur

Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe heeft dit jaar geïnvesteerd in het entertainmentaanbod. In samenwerking met Van 't Ende Producties werd er een muzikale theatervoorstelling opgetuigd rond rups Spur, de mascotte van het Friese pretpark. De show wordt Spur Live genoemd.

Van 't Ende Producties, eerder actief voor onder meer Almere Jungle en Dinoland Zwolle, verzorgde het script, de regie, de choreografie, de muziek, de kostuums, het decor en de showtechniek. Bezoekers kunnen onder meer meezingen met een nieuw parklied.

Vorig jaar is Spur al voorzien van een nieuw kostuum. Toen werd de show zelf in de ijskast gezet vanwege de coronacrisis. De rups kreeg dit seizoen ook een nieuwe locatie voor een meet-and-greet: de Droomboom, waar hij woont. "We focussen steeds meer op de beleving", vertelt een woordvoerster van het attractiepark in Appelscha.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be