Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Aankondiging voor Efteling Grand Hotel verschijnt op bouwschutting

07-04-2022, 15.09 uurBeeld: @Maxibultje2

Op de enorme bouwschutting bij de ingang van de Efteling is een aankondiging verschenen voor Efteling Grand Hotel, het nieuwe luxueuze hotelcomplex dat in 2024 opengaat in het entreegebied. Daarop prijkt een silhouet van het gebouw, met daarbij een bomenrij, watershow Aquanura en enkele sprookjesfiguren.

Zo wandelen Roodkapje en de Reus richting het hotel. Ook de Vliegende Fakir is onderweg. Verder zijn er twee koetsen zichtbaar. Het ontwerp op de schutting verraadt meer over de chique stijl van het project. Naast het officiële logo zijn er enkele emblemen zichtbaar.

Symbolen van een sleutel, een vis, een eekhoorn en een boek met een pennenveer komen meermaals terug. Daarnaast zien we een klassiek Efteling-logo dat gebruikt werd in de jaren zestig en zeventig. "Open in 2024", valt er te lezen. Een QR-code verwijst naar de pagina over het hotel op de officiële Efteling-site.

Havensteden
De komst van het hotel werd in januari bevestigd, nadat het nieuws eerder al was uitgelekt. Gisteren publiceerde de Efteling voor het eerst een tekening van hoofdontwerper Sander de Bruijn. Hij liet zich naar eigen zeggen inspireren door "elementen uit de historie van het park en door Scandinavische havensteden".

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be