Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Diergaarde Blijdorp - Rotterdam Zoo

Looopings toont nu ook showtijden van Nederlandse dierentuin

09-04-2022, 09.54 uur

Dagje dierentuin? Voortaan worden op looopings.nl/wachten niet alleen de actuele wachttijden van tientallen Europese pretparken getoond, maar ook de showtijden van een dierentuin. Looopings publiceert vanaf nu dagelijks de tijden van voedermomenten, demonstraties en voorstellingen in Diergaarde Blijdorp.

Het Rotterdamse dierenpark communiceert die gegevens via een eigen app. Het is de bedoeling om later meer dierenparken in Nederland en België toe te voegen aan het overzicht. Dat kan echter alleen als een dierentuin in kwestie zelf de tijden openbaarmaakt.

Het is niet voor het eerst dat Looopings van een park showtijden in plaats van wachttijden laat zien. Dat gebeurt al langer bij het Franse themapark Puy du Fou. Er wordt hard gewerkt om het online tijdenoverzicht zo compleet mogelijk te houden. Recentelijk werd bijvoorbeeld Cinecittà World in Italië toegevoegd.

Meer Diergaarde Blijdorp - Rotterdam Zoo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be