Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Bezoekers Disneyland Paris maken kans op prijs bij aankoop chocoladereep

03-05-2022, 23.25 uurBeeld: @Disneylandpbp, @DLPReport

Wie een reep chocolade koopt in Disneyland Paris, maakt de komende tijd kans op bijzondere prijzen. Vanwege het dertigjarig bestaan van het Disney-resort is er een speciale actie gekoppeld aan de verkoop van chocoladerepen. Onder de noemer Grand Jeu 30e Anniversaire maken bezoekers kans op onder meer een vip-tour door de Disney-parken.

Ook een gratis overnachting in Disney-hotel New York - The Art of Marvel behoort tot de mogelijkheden. Verder worden bijvoorbeeld entreebewijzen voor een volgend bezoek, Disney-knuffels en jubileumsouvenirs weggeven. In totaal zijn er zevenhonderd verschillende prijzen te winnen.

De repen worden verkocht bij New Century Notions Flora's Unique Boutique, Emporium en Constellations in het Disneyland Park, Walt Disney Studios Store en Chez Marianne in het Walt Disney Studios Park, World of Disney in Disney Village en verschillende winkels in de Disney-hotels.

Melkchocolade
Het gaat om biologische melkchocolade. Voor één reep moet 5 euro neergeteld worden. Bezoekers die niet in de prijzen zijn gevallen, lezen de volgende boodschap op de binnenzijde van de verpakking: "Bedankt voor je deelname! Je hebt dit keer niet gewonnen, volgende keer beter."

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be