Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Foto's: Disneyland Paris heeft podium in Walt Disney Studios Park afgebroken

29-04-2022, 23.59 uur

Het grote podium in het Walt Disney Studios Park van Disneyland Paris is verdwenen. De afgelopen jaren werd het gevaarte veelvuldig gebruikt voor shows rond onder andere Marvel en Star Wars. Ook tijdens het kerstseizoen speelde het podium, bestaand uit enorme led-schermen en een showtrap, een belangrijke rol.

Het podium moet het veld ruimen vanwege de komst van het nieuwe Marvel-themagebied Avengers Campus, waarvan de ingang even verderop komt te liggen. De ontmanteling startte begin deze maand. Nu is het platform in themagebied Production Courtyard volledig afgebroken. De bouwhekken worden één dezer dagen nog weggehaald.

Dankzij de verwijdering is The Twilight Zone Tower of Terror straks weer volledig zichtbaar vanaf het plein voor het Studio Theater. De afgelopen jaren werd het zicht versperd door de bühne. Avengers Campus gaat komende zomer open.

Feestavond
Er is binnenkort nog wel een podium nodig in het park: op zaterdag 11 juni vindt de lgbt-feestavond Disneyland Paris Pride plaats in het Walt Disney Studios Park, met optredens van internationale artiesten. Daarvoor zal een tijdelijk podium opgetuigd worden.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be