Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Video: vrouw neemt Slagharen-tatoeage

07-04-2022, 17.25 uur

Een superfan van Attractiepark Slagharen heeft haar liefde voor het Overijsselse pretpark vereeuwigd. Cowgirl Veronica, zoals Vera Pfaff uit het Brabantse Geldrop zichzelf noemt, nam onlangs een enorme Slagharen-tatoeage. Op haar YouTube-kanaal laat ze zien hoe dat in zijn werk ging.

In het filmpje wordt niet gesproken, maar aan haar blik is duidelijk af te lezen dat het zetten van de tattoo geen pretje was. Onder het Slagharen-logo prijkt een grote dromenvanger met een paardenhoofd.

De vrouw is een vaste bezoeker van het attractiepark. Ze deelt regelmatig filmpjes van haar Slagharen-trips. Het eindresultaat van de tatoeage heeft ze nog niet getoond.



Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be