Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland toont ontwerp voor nieuwe wachtrij Expedition Zork

06-04-2022, 14.21 uur

Ook de wachtrij van waterbaan Expedition Zork in Toverland wordt verbouwd. Het Limburgse attractiepark is bezig met een transformatie van de klassieke boomstambaan uit 2004. Nadat we eerder al ontwerpen van het buitengebied te zien kregen, deelt men nu een tekening van de nieuwe binnenwachtrij.

Die bevindt zich in de overdekte themaloods Wunderwald. De oorspronkelijke houten zigzagrij werd verwijderd. Op de zandvlakte die overbleef, wordt "een avontuurlijke themawachtrij" aangelegd in de vorm van een slingerend wandelpad door de bossen.

"Je dwaalt langs talloze dennenbomen en avontuurlijke objecten, zoals houten tonnen, stoere kisten, diverse attributen van de dorpsbewoners, opgestapelde boomstammen en grillig rotswerk", meldt Toverland. Een bestaande houten trap is al verplaatst. Er wordt ook een nieuw stuk buitenwachtrij gerealiseerd.

Televisie
Het verhaal achter Expedition Zork, dat gaat over een moeraswezen, wordt op verschillende plekken in de rij uitgebeeld. Zo komt er een oude televisie waar dorpsbewoners de bezoekers toespreken. In een grote tent geeft uitvinder Maximus Müller expeditieleden instructies voor de tocht over de rivier. Toverland heeft nog niet bekendgemaakt wanneer de vernieuwde waterattractie weer opengaat.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be