Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Mirabilandia

Ook Italiaans pretpark Mirabilandia gaat in zee met Nickelodeon

18-04-2022, 21.10 uur

Personages uit tv-series van Nickelodeon lopen voortaan ook rond in het Italiaanse pretpark Mirabilandia. Verschillende attractieparken in Europa gingen de afgelopen jaren al een samenwerking aan met de kinderzender. Daar wordt opnieuw een park aan toegevoegd.

Mirabilandia is onderdeel van Parques Reunidos, net als onder meer Movie Park Germany en Bobbejaanland. Movie Park heeft al jaren een Nickelodeon-gebied, met naast attracties ook meet-and-greets en een mascotteshow. Bobbejaanland introduceerde de Nickelodeon-karakters dit seizoen.

De Italiaanse collega's doen hetzelfde, inclusief een gelijkaardige fotolocatie en een identiek podium. In Mirabilandia is dat podium wel overdekt. Er treden figuren op uit de series SpongeBob SquarePants, Dora the Explorer, PAW Patrol en Teenage Mutant Ninja Turtles.

Madrid
Binnen Parques Reunidos heeft het Spaanse park Parque de Atracciones de Madrid al langer een Nickelodeon-gedeelte met bijbehorend entertainment. Verder komen de Nickelodeon-personages voor in het Engelse Blackpool Pleasure Beach. In Plopsaland De Panne zijn de pups uit PAW Patrol af en toe te gast.

Meer Mirabilandia
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be