Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris onthult ontwerp voor nieuw restaurant in Walt Disney Studios Park

05-04-2022, 12.35 uur

Het Walt Disney Studios Park van Disneyland Paris wordt uitgebreid met een groot restaurant, gelegen aan een nieuwe wandelpromenade langs het water. Vandaag brengt Disney een ontwerp naar buiten van het etablissement, gemaakt door Todd Curley. Een openingsjaar is niet bekendgemaakt.

De komende jaren ondergaat het Walt Disney Studios Park een ingrijpende transformatie. In het hart van het park, achter Toy Story Playland, moet een groot meer komen te liggen. "Om toegang te krijgen tot dit nieuwe gebied, zullen gasten wandelen langs een promenade die wordt omringd door weelderige landschappen" belooft Disney.

Het wordt "een combinatie van thematuinen en groene wandelpaden". "Deze fantasiewereld, ideaal om te dagdromen of te genieten van entertainment, zal dienen als de overgang naar de nieuwe themagebieden die het meer zullen omringen."

Loodsen
Sinds de opening in 2002 oogt het Walt Disney Studios Park nogal kaal, met uitgestrekte pleinen en eenvoudige loodsen. De komst van het meer en de bijbehorende promenade moet de sfeer in het park "volledig veranderen".

Het bedieningsrestaurant aan de oever van het meer telt straks 250 zitplaatsen. "Met het ontwerp in art-nouveaustijl biedt het restaurant een adembenemend panoramisch uitzicht over het water." Verder komen er meet-and-greets met Disney-figuren. Bovendien realiseert men een nieuwe familieattractie, waar verder nog niet veel over bekend is.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be