Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling bevestigt verhuizing La Place-restaurant: heropening begin juni

15-04-2022, 12.00 uurBeeld: @cindy_ve

Het La Place-restaurant van de Efteling wordt verplaatst. Op zondag 29 mei is De Vrolijke Noot, de huidige La Place-vestiging op het Dwarrelplein, voor het laatst geopend. Vanaf begin juni kunnen bezoekers voor het La Place-assortiment terecht in het zelfbedieningsgedeelte van Panorama. Dat is het restaurant naast Vogel Rok in parkdeel Reizenrijk.

Looopings kon de verhuizing al in februari melden. Vandaag wordt de verandering officieel aangekondigd. Op de huidige parkplattegrond valt te lezen dat De Vrolijke Noot al vanaf april dicht is. De sluiting wordt dus even uitgesteld. Het restaurant bij de entree moet plaatsmaken voor de komst van het Efteling Grand Hotel, dat opent in 2024.

Panorama Self-service was zondag 3 april voor het laatst toegankelijk. Medewerkers zijn aan de slag gegaan op andere horecalocaties in het park. "Het interieur zal in de basis hetzelfde blijven, maar natuurlijk ga je de herkenbare La Place-uitstraling terugzien", aldus een woordvoerder. Op vrijdag 3 juni vindt de heropening plaats.

Kiosk
Ook de kiosk bij het terras van Panorama zal geëxploiteerd worden door La Place. Het à-la-cartedeel van Panorama blijft in handen van de Efteling. Dat gedeelte is voorlopig nog gewoon geopend. Op een later moment volgt ook daar een verbouwing, als onderdeel van de tweede fase van themagebied Wereld van Sindbad.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be