Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris heropent chic restaurant Walt's na jarenlange sluiting

13-04-2022, 13.30 uur

Beeld: @InsideDlpCastle, @ED92Magic, @Fiddler83, @laughing_place, @barefootcoven

Bezoekers van Disneyland Paris kunnen eindelijk weer een hapje eten in Walt's, het chique restaurant in themagebied Main Street U.S.A. Sinds 2019, dus nog vóór de coronacrisis, was het etablissement gesloten. Deze week vond de langverwachte officiële heropening plaats, nadat vorige week al enkele testdagen op het programma stonden.

Tegelijkertijd werd er een vernieuwde menukaart geïntroduceerd. Een standaardmenu met een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert kost 42 euro per persoon, of 62 euro inclusief wijn. Er zijn ook speciale items verkrijgbaar ter gelegenheid van het dertigjarig bestaan van Disneyland Paris, waaronder enkele jubileumcocktails en -toetjes.

Gasten krijgen tijdelijk de gelegenheid om een exclusieve Walt's-jubileumpin mee naar huis te nemen, voor 16 euro per stuk. Er geldt een maximum van één pin per persoon. Bezoekers kunnen niet zomaar binnenlopen: een lunch of diner moet vooraf gereserveerd worden. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Perspresentaties
Disney heeft zelf nooit bekendgemaakt waarom Walt's zo lang dicht bleef. Het restaurant was de afgelopen jaren wel af en toe in gebruik tijdens speciale gelegenheden, zoals perspresentaties of nieuwjaarsvieringen.

Walt's - An American Restaurant, zoals de volledige naam luidt, is de meest luxe eetgelegenheid in het Disneyland Park. Elke zaal in het Victoriaanse restaurant werd ontworpen in de stijl van één van de vijf themagebieden in park. Het huisnummer 1401 is een eerbetoon aan het adres van Walt Disney Imagineering in de Amerikaanse staat Californië: 1401 Flower Street.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be