Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Vier achtbanen Toverland dicht: bezoekers ontvangen vrijkaartjes

04-04-2022, 18.05 uur

De populairste attracties van Toverland zijn vandaag noodgedwongen gesloten gebleven. Door de harde wind en de kou stonden wing coaster Fenix, spinning coaster Dwervelwind, lanceerachtbaan Booster Bike en houten achtbaan Troy de hele dag stil. Ook was er sprake van een aantal technische storingen.

Ter compensatie kiest het Limburgse attractiepark ervoor om vrijkaarten uit te delen aan het publiek. "We hebben er alles aan gedaan om de achtbanen operationeel te krijgen, maar dat is helaas niet gelukt", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "Daardoor hebben we het niet attractieaanbod kunnen aanbieden dat we nastreven. Een compensatie is op zijn plaats."

Alle bezoekers hebben een terugkomticket ontvangen. Daarmee kunnen ze het park nogmaals gratis bezoeken op een datum naar keuze tot en met vrijdag 15 juli. Toverland is tot begin november dagelijks geopend.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be