Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Evenement met 's werelds langste stormbaan in Utrecht gaat niet door

04-04-2022, 17.52 uur

Blow Up Extreme, een evenement met springkussens en stormbanen in Utrecht, wordt geannuleerd. Eigenlijk zouden in de Jaarbeurs vijftig verschillende opblaasbare attracties komen te staan, van dinsdag 26 april tot en met zondag 8 mei. Vanwege logistieke problemen moet de organisatie er een streep door zetten.

"De attributen moeten grotendeels vanuit China worden aangeleverd, maar kunnen op dit moment niet worden vervoerd door een nieuwe lockdown als gevolg van de COVID-pandemie", laat de organisatie weten in een verklaring. Er is nog geprobeerd om samen de Jaarbeurs te kijken naar een alternatieve startdatum.

"Maar we hebben die helaas niet kunnen vinden." Nu gaat men op zoek naar een andere locatie. "We doen er alles aan om Blow Up Extreme dit jaar wel door te laten gaan."

Entreeprijs
Het initiatief werd eerder gepresenteerd als "het grootste evenement met opblaasbare obstakels ter wereld", met een oppervlakte van 36.500 vierkante meter. Hoogtepunt zou The Cobra moeten worden: 's werelds langste stormbaan, met 600 meter aan hindernissen. De reguliere entreeprijs zou 33 euro bedragen.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be