Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Drouwenerzand Attractiepark

Foto's: YouTube-held Enzo Knol zorgt voor uitverkocht Drouwenerzand

24-04-2022, 23.59 uurBeeld: Engelkens-Fotografie e.a.

Het Drentse attractiepark Drouwenerzand is tevreden over een groot evenement met YouTube-ster Enzo Knol. De populaire vlogger kreeg zijn eigen themaweekend in het all-inclusive-pretpark, met optredens, meet-and-greets en andere activiteiten. Op zowel zaterdag 23 als zondag 24 april waren alle beschikbare tickets uitverkocht.

Speciaal voor het zogeheten Knolpower Weekend had men op een aangrenzend evenemententerrein een groot podium neergezet. Naast Knol was ook onder meer zijn vriendin Myron Koops aanwezig. Er stonden meerdere optredens op het programma.

Ook in de rest van het attractiepark konden bezoekers niet om Knol heen. Drouwenerzand had op verschillende plekken gezorgd voor vlaggen en borden met foto's en weetjes. Bovendien stond de auto van Knol geparkeerd tussen de attracties en werden er Knolpower-souvenirs verkocht.

Terugkerend
Als het aan eigenaar en directeur Bert van der Linde ligt, wordt het Knol-evenement een jaarlijks terugkerend onderdeel op de kalender. Hij was al langer op zoek naar een manier om meer bezoekers te trekken in de maand april, zo vertelde hij onlangs in een aflevering van de Looopings Podcast.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Drouwenerzand Attractiepark
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be