Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Fårup Sommerland

Video: epische reclamespot voor spectaculaire nieuwe achtbaan in Denemarken

03-04-2022, 14.35 uur

Een epische reclamespot moet Denemarken enthousiast maken voor de hoogste en snelste achtbaan van het land. Pretpark Fårup Sommerland opent volgende week de spectaculaire nieuwe rollercoaster Fønix. In een promotievideo van ruim anderhalve minuut is te zien hoe een onverschrokken gezinnetje richting de 40 meter hoge attractie loopt.

De gezinsleden ontdoen zichzelf van petten, een tas, een suikerspin en zelfs een pruik, om vervolgens vol zelfvertrouwen plaats te nemen in de trein. Die zelfverzekerdheid verdwijnt als sneeuw voor de zon zodra de trein het hoogste punt bereikt. Ondertussen kijken bezoekers op de grond doodsbenauwd toe.

Een voice-over beschrijft wat waaghalzen van de dollemansrit kunnen verwachten. Fønix, gebouwd door de Nederlandse fabrikant Vekoma, gaat 95 kilometer per uur. Passagiers gaan drie keer over de kop. Bovendien zijn ze veertien keer gewichtsloos.



Meer Fårup Sommerland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be