Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Holiday Park

Waterspeelplaats uit Pools Plopsa-park komt ook naar Duitsland

02-04-2022, 12.27 uur

Het Duitse pretpark Holiday Park kondigt een nieuwe attractie aan voor 2023. Volgend jaar opent een grote waterspeelplaats in de stijl van de animatieserie Super Wings. Een gelijkaardige attractie, met glijbanen en interactieve speelelementen, staat sinds afgelopen zomer al in het Poolse Majaland Kownaty.

Beide parken zijn onderdeel van de Plopsa Group. In Holiday Park wordt de waterspeeltuin van 2500 vierkante meter onderdeel van themagebied The Beach. Het gaat om een investering van 3,5 miljoen euro.

"Vooral op warme dagen merkten we dat de vraag naar waterattracties, zoals een waterspeeltuin, erg groot is", zegt directeur Bernd Beitz. In totaal wil Plopsa de komende drie jaar 65 miljoen euro in Holiday Park steken. Binnenkort starten de werkzaamheden voor een nieuw hotel van 20 miljoen euro en een groot waterpark van 22,5 miljoen euro.

Wickie Splash
Verder zijn er plannen voor een themagebied rond muziekfestival Tomorrowland. Daar hangt een prijskaartje van 17,5 miljoen euro aan. Afgelopen winter werd al 1,5 miljoen euro geïnvesteerd in een nieuw horecapunt en het opknappen van boomstambaan Wickie Splash.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Holiday Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be