Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris vertoont natuurfilm van National Geographic

02-04-2022, 19.08 uurBeeld: @DLPReport

In Disneyland Paris is de komende weken een natuurfilm van tv-zender National Geographic te zien. In het Studio Theater wordt vanaf dit weekend meerdere malen per dag Symphony for Our World vertoond, ter gelegenheid van Earth Day op 22 april.

"Symphony for Our World combineert iconische National Geographic-video's van wilde dieren met een originele soundtrack van componist Bleeding Fingers Music", laat Disney weten. Dat gebeurt aan de hand van de vijf elementen aarde, water, lucht, vuur en ijs.

Men belooft "ontzagwekkende muziek en beelden". "Het is een krachtig en actueel eerbetoon aan de schoonheid en wonderen van onze wereld." De film zou bovendien duidelijk maken waarom het belangrijk is om "alle hulpbronnen van onze planeet te behouden en te beschermen".

Mediabedrijf
Het Studio Theater ligt in het Walt Disney Studios Park, pal naast Studio 1. De afgelopen weken werd de locatie gebruikt voor een meet-and-greet met Minnie Mouse. Het is voor het eerst dat een productie van National Geographic een plek krijgt in een Disney-themapark. The Walt Disney Company nam de zender over in 2019, als onderdeel van de aankoop van mediabedrijf 21st Century Fox.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be