Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Youtubers houden poepgevecht in olifantenverblijf Wildlands

30-03-2022, 23.59 uur

Een dagje meelopen met de verzorgers van Wildlands Adventure Zoo Emmen is voor een groep youtubers uitgelopen op een poepgevecht. Voor de Fomo Show op het YouTube-kanaal van NPO 3 gaan drie vrienden Daan Boom, Jasper Demollin en Tobias Camman op pad om nieuwe dingen te proberen. De aflevering van deze week staat in het teken van dierentuin Wildlands.

De eerste taak: de ontlasting in de binnenverblijven van de olifanten opruimen. Al na enkele minuten kan Demollin het niet laten om een stuk olifantenpoep naar Camman te gooien. Eenmaal in het buitenverblijf van de olifanten vliegen de keutels de heren om de oren.

Boom giert het uit. "Wat erg dit, ik schaam me echt kapot", zegt hij. "We zijn een uur in die dierentuin hier en er wordt nu al met stront gegooid."

Ontslagen
Later richt het drietal zich op het voorbereiden van maaltijden voor de bavianen. Ook verzorgen de brutale videomakers een geïmproviseerde presentatie in de bavianenarena. Tijdens het helpen in de souvenirwinkel kiest Camman ervoor om onder werktijd met een biertje op het terras gaat zitten. Hij wordt dan ook op staande voet ontslagen.Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be