Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris schenkt champagne op straat voor 15 euro per glas

30-03-2022, 23.26 uurBeeld: @DLPReport, @ED92Magic

Bezoekers van Disneyland Paris kunnen voortaan flaneren over Main Street U.S.A. met een glas champagne in de hand. In het Disneyland Park wordt 's avonds op straat champagne verkocht van het merk Lanson. Bij een speciaal kraampje met de naam Main Street Refreshments kost één glas champagne 15 euro. Dat is inclusief het glas, als souvenir.

Het biedt ook de mogelijkheid om avondspektakels Disney D-Light en Disney Illuminations, die rond sluitingstijd vertoond worden, te bekijken onder het genot van een glaasje alcohol. De drank wordt geschonken in speciale glazen met het jubileumlogo van Disneyland Paris erop. Het resort bestaat dertig jaar in 2022.

Het mobiele karretje werd al geïntroduceerd in 2019, maar tijdens de coronacrisis moest het verkooppunt verdwijnen. Nu nagenoeg alle coronabeperkingen zijn opgeheven, kwamen de flessen champagne weer tevoorschijn. Eerder vroeg men 10 euro voor champagne in een wegwerpglas.

Tegenstander
Het alcoholbeleid van Disneyland Paris is in de loop der jaren rigoureus veranderd. Dat bezoekers op straat glazen champagne aangeboden krijgen, was eerder ondenkbaar. In eerste instantie werd er in Disneyland helemaal geen alcohol geschonken.

Daar moest men al kort na de opening op terugkomen vanwege een stroom aan negatieve reacties. Walt Disney was zelf een tegenstander van het aanbieden van alcoholische versnaperingen.





Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be