Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Reserveren niet meer nodig voor abonnementhouders Toverland

31-03-2022, 12.27 uur

Abonnementhouders van Toverland hoeven een bezoek voortaan niet meer online te reserveren. In coronatijd was het voor abonnees verplicht om een bezoekdatum vooraf vast te leggen, vanwege de verlaagde capaciteit. Vanaf de start van het zomerseizoen op zaterdag 2 april is dat niet meer nodig.

Bezoekers met een los entreebewijs moeten dat nog wel. Niet vanwege een beperkte capaciteit, maar omdat Toverland het prettig vindt om vooraf te weten hoeveel mensen er langskomen. Daar kan de personeelsplanning dan op aangepast worden.

De afgelopen weken was Toverland alleen toegankelijk op woensdagen, zaterdagen en zondagen. Vanaf komend weekend zijn bezoekers weer dagelijks welkom, tot en met zondag 6 november. Op reguliere dagen is het park open van 10.00 tot 18.00 uur. Tijdens het paasweekend en in de meivakantie sluiten de poorten om 20.00 uur.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be