Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

1 aprilgrap Toverland: pet om droog te blijven in waterattracties

30-03-2022, 11.20 uur

Toverland biedt bezoekers de kans om voortaan droog te blijven in de waterattracties. Dat valt althans te lezen op de website van het Limburgse attractiepark. Als 1 aprilgrap introduceert men de zogeheten Paraplu Pet, een opvouwbare cap met een paraplu.

"Hiermee ben je verzekerd van een droog pak én is ook niemand meer de pineut", aldus Toverland. Waterbanen als Expedition Zork worden daarmee "een stuk geschikter om te blijven bezoeken in de winter", vult één van de initiatiefnemers aan.

Toverland belooft dat de Paraplu Pet binnenkort verkrijgbaar is in het park, voor 14 euro per stuk. Bovendien moet het product deze week al te bestellen zijn in een nieuwe Toverland-webwinkel. Helaas voor Toverland-fans: ook de komst van de webshop is nep.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be