Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling zet corn dogs op het menu

29-03-2022, 21.22 uur

In de Efteling staat dit zomerseizoen een bijzondere Amerikaanse lekkernij op het menu. Het Kaatsheuvelse sprookjespark verkoopt voor het eerst corn dogs; worstjes op een stokje in een beslag, die knapperig gefrituurd worden.

Ze zijn verkrijgbaar bij twee kraampjes op het festivalterrein van Efteling Wonderland, het pop-up-sprookje dat tot begin oktober op de Speelweide staat. Bezoekers kunnen kiezen uit drie verschillende soorten: barbecue en paprika (5,50 euro), chili cheese (5,50 euro) en sour cream en onion (5,75 euro). Eén portie bevat twee corn dogs in een bakje.

Efteling Wonderland is gebaseerd op de Britse vertelling Alice in Wonderland. Er wordt de hele dag door een theefeestje gevierd. Het horeca-aanbod bestaat verder uit verjaardagstaart (3 euro), bubble tea (5,25 euro) en een high tea voor twee personen (12,50 euro). Wie voor de high tea kiest, ontvangt warme drank en een schaal met zoete lekkernijen.









Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be