Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Europa-Park voegt videoschermen toe aan vernieuwde attractie

27-03-2022, 17.29 uur

Europa-Park sleutelt nog aan Josefinas Kaiserliche Zauberreise, de vernieuwde boottocht in het Oostenrijkse themagebied. De attractie werd vorige week heropend na een grote metamorfose, maar nog niet alle effecten waren toen gereed. Inmiddels zijn er videoschermen toegevoegd aan het overdekte gedeelte van de vaartocht, vormgegeven als een bloementunnel.

Achter enkele vensters zien bezoekers een zaal in een keizerlijk paleis. Daar laat hoofdpersonage Josefina von Österreich zich zien. De opnames vonden plaats in Slot Ludwigsburg. Dat ligt overigens niet in Oostenrijk, maar in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg, op minder dan twee uur rijden van Europa-Park.

Verder wordt er nu ook gebruikgemaakt van videoprojecties bij een standbeeld van de keizerin en haar partner. Daar verschijnen twinkels en een rozenstruik. Er staan twee trollen naast, die ook onderdeel zijn van het verhaal achter de attractie.

Restaurant
Voor het ontwikkelen en bouwen van de decors schakelde het Duitse pretpark de Nederlandse firma P&P Projects in. Volgend jaar wordt Josefinas Kaiserliche Zauberreise verder afgemaakt. Dan komt er een groot paleis te liggen op de plek van het huidige station, inclusief een speelgebied en een restaurant met uitzicht op het water. Ook introduceert men nieuwe boten in 2023.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be