Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Documentaire van bijna twee uur brengt bouw van nieuwe achtbaan Movie Park Germany in beeld

24-03-2022, 23.08 uurBeeld: Ride Review

Movie Park Germany heeft meegewerkt aan een uitgebreide documentaire over de bouw van de nieuwe achtbaan Movie Park Studio Tour, die vorig jaar openging. YouTube-kanaal Ride Review kreeg de kans om de ontwikkeling van de rollercoaster tot in detail in beeld te brengen, inclusief kijkjes achter de schermen en interviews met betrokkenen.

Dat resulteerde in een Duitstalige video van bijna twee uur. Een belangrijke rol is weggelegd voor directielid Manuel Prossotowicz, die het creatieve proces in goede banen leidde. Hij geeft voortdurend volledige openheid van zaken over beslissingen die tijdens het bouwen van de attractie zijn genomen.

Daarbij komen ook fascinerende anekdotes voorbij, bijvoorbeeld over een façade van een gebouw die onverwachts een meter verplaatst moest worden met een kraan, omdat de zichtlijnen niet bleken te kloppen.

Looney Tunes
Ook medewerkers van leveranciers IMAmotion en IMAscore komen aan het woord. Zij verzorgden de digitale effecten en de soundtrack. Verder staat men stil bij de historie van de locatie: op de plek van de Movie Park Studio Tour waren eerder de darkrides Looney Tunes Adventure en Ice Age Adventure te vinden. Voor de komst van de nieuwe attractie werd de loods volledig gestript.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be