Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Winterse opnames in de Efteling: nepsneeuw en dikke jassen op warme lentedag

24-03-2022, 19.14 uurBeeld: @ThemeparkViking, @AHeeren, Mouton Jonas

Het werd vandaag 19 graden en zonnig in Kaatsheuvel, maar toch was de Efteling weer even gehuld in winterse sferen. Voor het opnemen van een reclamevideo kleedde men het Anton Pieckplein aan met winterse decoraties en nepsneeuw. Figuranten liepen rond met dikke winterjassen en mutsen.

Dat is te zien op foto's die op social media verschenen. Een deel van de bestrating en muurtjes was wit gespoten. Speeltuin Gijs, de Holle Bolle Gijs naast horecapunt In den Hoorn des Overvloeds, werd voor de gelegenheid vervangen door een speciale winterse variant met een sjaal.

Het is nog niet bekend waar de opnames precies voor dienden. Wel is duidelijk dat het ging om een marketingproductie van de Efteling zelf, dus geen externe partij. Het Anton Pieckplein was donderdagmiddag afgesloten voor publiek.

Verwijderd
De Winter Efteling kwam dit jaar al in januari ten einde, enkele weken eerder dan gepland vanwege de coronasluiting. Toen het attractiepark weer openging op woensdag 26 januari, waren nagenoeg alle verwijzingen naar de winterperiode verwijderd.















Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be