Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video: vuurwerk zorgt voor brandje tijdens show Disneyland Paris

24-03-2022, 10.25 uurBeeld: @inpixieitrust

In Disneyland Paris is een brandje ontstaan tijdens de Dream and Shine Brighter, de nieuwe jubileumshow op het plein voor het kasteel van Doornroosje. Vuurwerkfonteinen naast een podium zorgden er zaterdag voor dat een bloemenperk in brand vloog. Door tijdig ingrijpen van een bezoeker kon voorkomen worden dat het vuur groter werd.

Een toeschouwer die de brand zag ontstaan, besloot over een hek heen te springen om het vuur uit te trappen. Dat is te zien in een TikTok-filmpje, waarin de man een held wordt genoemd. Het is niet duidelijk of Disney hem na afloop nog heeft kunnen bedanken voor zijn actie.

Dankzij de alerte bezoeker hoefde de voorstelling niet stilgelegd te worden. Dream and Shine Brighter wordt tijdens het dertigjarig jubileum van Disneyland Paris meerdere keren per dag opgevoerd. De bijna twintig minuten durende show bestaat uit een dansact met Disney-figuren op een medley van Disney-liedjes.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be