Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell wil snel weer abonnementen verkopen, maar kampt met 'technische uitdagingen'

29-04-2022, 23.23 uur

Duinrell hoopt snel weer abonnementen te kunnen aanbieden. Sinds de start van de coronacrisis verkoopt het Wassenaarse pretpark geen seizoenspassen meer, omdat er gewerkt moest worden met een beperkte capaciteit. Inmiddels zijn de coronamaatregelen al lang en breed opgeheven.

Toch zijn er momenteel nog geen abonnementen verkrijgbaar. Dat heeft een technische reden, vertelt een woordvoerster aan Looopings. "Het was onze wens om vanaf april weer zomerabonnementen te verkopen", legt ze uit.

"We zijn achter de schermen hard bezig om een goed werkend systeem op te tuigen." Daarvoor werkt Duinrell samen met een externe partij. "Er zijn echter technische uitdagingen." Die complicaties konden de afgelopen weken niet opgelost worden.

Geduld
Op dit moment is niet duidelijk wanneer de verkoop van abonnementen kan starten. Op de website van het attractiepark valt te lezen dat de passen "binnenkort verkrijgbaar" zijn. Duinrell-liefhebbers die graag een abonnement willen aanschaffen, moeten dus nog even geduld hebben.

Voor dagbezoekers werkt Duinrell met variabele entreeprijzen, afhankelijk van de gekozen datum. Online zijn momenteel tickets verkrijgbaar variërend van 19,95 euro tot 24,95 euro per persoon. Dat is exclusief het Tikibad. Parkeren kost vanaf dit jaar 12 euro per auto.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be