Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling vraagt aandacht voor vacature in promotiefilmpje: 'Word jij onze nieuwe uitvoerder?'

23-03-2022, 15.11 uur

Met een speciaal promotiefilmpje hoopt de Efteling een vacature voor uitvoerder in te kunnen vullen. Er wordt al geruime tijd gezocht naar een nieuwe uitvoerder voor bouwprojecten in het attractiepark: het lukt maar niet om een geschikte kandidaat te vinden. Daarom wordt er nu extra aandacht besteed aan de functie middels een video.

Daarin zijn de huidige uitvoerders Henk Schellekens en Frank Poels te zien. De Efteling zoekt een collega voor beide heren, gezien het grote aantal bouwprojecten dat de komende jaren op de planning staat. Zo is men bezig met de bouw van een groot hotel. Ook wordt gewerkt aan de vervanging van het Spookslot en liggen er plannen klaar voor een uitbreiding van de Wereld van Sindbad, inclusief het verbouwen van restaurant Panorama.

In het filmpje komen ook grootheden als Anton Pieck en Ton van de Ven aan het woord. "De Efteling is van mijn kant bezien een poging om iets te maken voor kinderen dat hun bijblijft en dat sfeer heeft", klinkt het uit de mond van Efteling-grondlegger Pieck. "Dromen die gaan natuurlijk veel verder dan de horizon rijkt, maar het zullen toch die mensenhanden zijn die het moeten maken", luiden de gevleugelde woorden van Piecks opvolger Van de Ven.

Achtbanen
Een Efteling-uitvoerder begeleidt allerhande bouwprojecten, van nieuwbouw tot aanpassingen aan bestaande objecten en installaties. "Je hebt de verantwoordelijkheid om projecten op een veilige, verantwoorde en kwalitatieve wijze ten uitvoer te brengen", valt te lezen in de vacaturetekst. "Variërend van achtbanen tot verblijfsaccommodaties en van infrastructurele projecten en technische modificaties tot sprookjes in het Sprookjesbos." Solliciteren kan via de Efteling-site.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be