Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Heide Park Resort

Foto's: Duits pretpark Heide Park viert voor het eerst exotisch carnavalsfeest

18-05-2022, 23.59 uurBeeld: Xperience2Fun, Xperience2Impress, Papas Vlog

Het is deze maand feest in het Duitse pretpark Heide Park. Tot en met zondag 29 mei staat het attractiepark, gelegen in deelstaat Nedersaksen, voor het eerst in het teken van het Latijns-Amerikaanse carnaval, met opzwepende muziek en kleurrijke kostuums.

Onder de noemer Heide Park Carnival komen onder meer muzikale acts, parades, sambadansers en drummers voorbij. Er werd ook gezorgd voor foodtrucks. Verder zijn er ballonartiesten en bubbelkunstenaars. Kinderen kunnen zich laten schminken. In het weekend staan er workshops op het programma. Bovendien heeft men een deel van het park versierd.

Het exotische evenement startte op zaterdag 14 mei. Heide Park Carnival is inbegrepen bij de entreeprijs. Het exacte programma, dat per dag kan verschillen, is te vinden in de officiële smartphone-app van het park. Heide Park hoort bij Merlin Entertainments. De internationale groep introduceerde eerder vergelijkbare festiviteiten in andere parken.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Heide Park Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be