Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell voegt enorm springkussen toe aan speeltuin

22-03-2022, 16.02 uur

Bezoekers van Duinrell kunnen zich voortaan uitleven op een nieuw speeltoestel. Aan de grote speeltuin van het Wassenaarse attractiepark werd een enorm springkussen toegevoegd. Het object van 8,6 bij 12 meter is groen met blauw; de huiskleuren van Duinrell.

Op de plek van het kussen stonden eerder een schommeltoestel en een evenwichtsbalk. Beide toestellen worden later teruggeplaatst op een andere plek in de speeltuin, bevestigt een woordvoerster aan Looopings.

Het nieuwe kussen werd geleverd door de gespecialiseerde firma Sidijk uit Heerenveen. De nostalgische speeltuin van Duinrell ligt in het hart van het park, tussen het Tikibad en het Kikkerrad. Het speelgebied is het hele jaar door toegankelijk voor verblijfsgasten, ook als de andere attracties gesloten zijn.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be