Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling voor de rechter gedaagd om arbeidsconflict

25-06-2013, 02.38 uur

Het aankondigde vertrek van Efteling-directeur Bart de Boer heeft de gemoederen in Kaatsheuvel nog niet weten te sussen. Personeelsleden kwamen vanavond opnieuw bijeen voor een actievergadering over de ontstane conflictsituatie.

Daar bleek dat medewerkers en het management nog altijd lijnrecht tegenover elkaar staan, ondanks de toezegging om de veelbesproken zondagsbonus voor oudere werknemers tot eind dit jaar in stand te houden. Vakbond FNV Horeca is blij dat de afschaffing is opgeschort, maar pikt het niet dat de directie allerlei zaken regelt zonder de werknemersclub erbij te betrekken.

Dus stapt FNV nu naar de rechter. De Efteling wil zich vermoedelijk pas na het hoogseizoen over de rechtszaak buigen, in de hoop dat de storm van negatieve media-aandacht dan is gaan liggen.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be