Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Foto's: binnenkijken bij nieuwe Spider-Man-attractie Disneyland Paris

21-03-2022, 13.12 uur

We kunnen voor het eerst een blik werpen in de nieuwste attractie van Disneyland Paris. In Walt Disney Studios Park wordt gebouwd aan een interactieve darkride rond Marvel-superheld Spider-Man. Het Franse actualiteitenprogramma Zone Interdite mocht een kijkje nemen bij de bouwwerkzaamheden.

Op de exclusieve beelden is te zien dat de darkride voor een groot deel af is. Zo is het station al gedecoreerd en rijden de voertuigen rond. Het uiterlijk is geen verrassing: een kopie van de attractie opende vorig jaar al in het Amerikaanse Disneyland Resort in Californië.

Daar heet de attractie WEB Slingers: A Spider-Man Adventure. Mogelijk krijgt de versie in Europa een afwijkende naam. Avengers Campus, het Marvel-gebied van Disneyland Paris, gaat komende zomer open. Een datum is nog niet bekend.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be