Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Kaartverkoop voor Toverland-fandag gestart: 'Grootste editie ooit'

01-05-2022, 20.18 uur

Fans van Toverland kunnen zich nu aanmelden voor een speciale fandag, met presentaties, bijzondere activiteiten, een wedstrijd en een buffet. Op zaterdag 25 juni vindt de ToverlandFanday plaats. Het evenement wordt georganiseerd door de ToverlandFansite, in samenwerking met het Limburgse attractiepark.

Op het programma staat onder meer een sessie met een vertegenwoordiger van de Zwitserse achtbaanbouwer Bolliger & Mabillard, de fabrikant van wing coaster Fenix. Het bedrijf bouwde bijvoorbeeld ook Baron 1898 in de Efteling, Black Mamba in Phantasialand en Silver Star in Europa-Park.

Daarnaast geeft Toverland zelf een presentatie over het entertainmentaanbod in het park, waarbij aanwezigen de kans krijgen om vragen te stellen. 's Ochtends, nog vóór openingstijd, mogen de deelnemers een uur lang onbeperkt ritjes maken in Fenix. Na sluitingstijd volgt een uur durende marathon op houten achtbaan Troy.

Aanmelden
Abonnementhouders betalen 39 euro voor het bijwonen van de fandag. Wie geen jaarkaart heeft, is 58 euro kwijt. Aanmelden kan via toverlandfansite.nl. Er is plek voor zo'n 240 personen.

De initiatiefnemers beloven "de grootste editie ooit", inclusief de mogelijkheid om vrijdag 24 juni al te blijven slapen op het Pop-Up Summer Camp van Toverland. Wie daarvoor heeft gekozen, kan ook een borrel en een rondleiding achter de schermen bijwonen.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be