Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Europa-Park onthult ontwerp voor nieuwe glijbaantoren in waterwereld Rulantica

20-03-2022, 15.43 uur

Europa-Park laat zien wat we kunnen verwachten van een uitbreiding van waterwereld Rulantica. Aan het zwemparadijs wordt komend najaar een grote glijbaantoren toegevoegd. Daar starten acht verschillende waterglijbanen, blijkt uit een nieuwe plattegrond van het waterpark.

Het gaat om twee keer vier gespiegelde raceglijbanen. Ze hebben allemaal ongeveer hetzelfde verloop, met twee bochten en twee lange rechte stukken. De nieuwe toren bevindt zich in een nieuw deel van Rulantica, aan de rand van het bestaand gebied Rangnakor.

Een naam en een thema zijn nog niet bekend. Op de kaart wordt de toevoeging aangeduid met de tekst "Coming soon". De plattegrond is sinds dit weekend zichtbaar in het Preview Center in themadeel Luxemburg, gelegen onder restaurant FoodLoop.

Buitengebied
De komst van de acht extra waterglijbanen moet de wachttijden bij de andere glijbanen verminderen. Verder wordt dit jaar opnieuw geïnvesteerd in het buitengebied van Rulantica. Daar openen komende zomer een interactieve waterattractie en twee kleine kindergebieden.Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be