Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Legoland Windsor Resort

Aangehouden bestuurder reed rond met rijbewijs uit Legoland

21-03-2022, 12.49 uur

Een 21-jarige automobilist die is aangehouden door de Britse politie had een wel heel bijzonder rijbewijs op zak. De man liet een pasje zien dat hij als kind behaalde in een attractie van pretpark Legoland Windsor.

De politie achtervolgde de bestuurder van Londen naar Kent omdat hij roekeloos rijgedrag vertoonde. Daarbij werd ook een helikopter ingezet. Agenten konden de man na zo'n 55 kilometer arresteren omdat zijn benzine opraakte. Hij bleek in het bezit van een grote hoeveelheid cannabis en wist geen geldige papieren te produceren.

De automobilist had enkel het rijbewijs uit Legoland bij zich, afkomstig van een rijschool uit het Engelse attractiepark. Op het pasje staat te lezen dat de man "officieel lid van de Legoland Driving School" is.

Peuter
Kinderen kunnen in het pretpark door een verkeerstuin rijden in elektrische karretjes. Na afloop krijgen ze het rijbewijs uitgereikt. De brokkenpiloot behaalde zijn exemplaar in 2003, toen hij een peuter was.

Meer Legoland Windsor Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be