Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris vernieuwt droneshow: langere voorstelling met nieuw effect

17-03-2022, 21.32 uurBeeld: @DLPReport

Disneyland Paris heeft een belangrijke wijziging doorgevoerd bij een nieuwe droneshow. Nog geen twee weken na de première is de productie op enkele belangrijke punten aangepast. In plaats van twee aparte voorstellingen wordt nu nog maar één show per avond vertoond.

Disney D-Light en After Glow, die voor aanvang en na afloop van avondspektakel Disney Illuminations te zien waren, zijn samengevoegd tot één show. Die staat op het programma vóór Disney Illuminations. De nieuwe versie van Disney D-Light duurt bijna zeven minuten. Voorheen was dat drie minuten.

Er is ook een bijzonder nieuw effect toegevoegd. De drones - voorzien van lampjes - vormen halverwege de voorstelling een lichtgevende boog achter het kasteel van Doornroosje. Daarmee wordt het beroemde logo van Walt Disney Pictures gesimuleerd.

Lasers
Verder maken de drones figuren die al eerder werden gebruikt. De rest van Disney D-Light bestaat uit lasers, fonteinen en videoprojecties. Ondertussen klinkt Un Monde Qui S'Illumine, het jubileumlied gecomponeerd voor het dertigjarig bestaan van het Disney-resort.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be