Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Nieuwe 4D-film Europa-Park borduurt voort op Happy Family-reeks

20-03-2022, 10.50 uur

In Europa-Park is dit seizoen een nieuwe 4D-animatiefilm te zien: Happy Family Next Level 4D. Het verhaal borduurt voort op de Happy Family-filmreeks, over een familie waarvan de gezinsleden in monsters veranderen. Afgelopen najaar ging een tweede Happy Family-bioscoopfilm in première.

In Europa-Park komen de figuren uit de films onder meer terug in spookhuis Geisterschloss en in themagebied Ierland. Concurrent Phantasialand heeft een virtualreality-achtbaan die in het teken staat van drie vleermuizen afkomstig uit Happy Family.

De nieuwe 4D-film in Europa-Park draait om zoon Max, die naar eigen zeggen een virtualreality-machine heeft gebouwd. Door toedoen van een magisch amulet komen de spelers echter ín de game terecht. Ze moeten vervolgens alle levels halen om levend uit het spel te komen.

Yullbe
Het verhaal eindigt met een verwijzing naar Europa-Parks eigen virtualreality-attractie Yullbe. De korte film, geproduceerd door huisleverancier Mack Animation, wordt in het Duits vertoond in bioscoop Magic Cinema 4D. Het theater is afgelopen winter ook voorzien van een nieuw scherm, een nieuwe projector, nieuwe luidsprekers en een nieuwe versterker.Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be