Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland legt Maan, Rolf Sanchez en Kris Kross Amsterdam vast voor muziekfestival

14-03-2022, 22.03 uur

Maan de Steenwinkel, Rolf Sanchez en Kris Kross Amsterdam treden op tijdens Toverland Live, een nieuw muziekfestival in het Limburgse attractiepark. Zij vervangen André Hazes jr., die eigenlijk de hoofdact zou zijn. Het evenement vindt plaats op zaterdag 21 mei 2022, van 19.00 tot 00.00 uur.

Toverland Live was in eerste instantie aangekondigd voor mei 2020. Toen dat niet kon doorgaan vanwege de coronacrisis, werd de festivalavond verplaatst naar mei 2021. Ook dat bleek uiteindelijk geen optie. Dit jaar krijgt het evenement alsnog een kans.

Maan de Steenwinkel won in 2016 het zesde seizoen van The Voice of Holland. Ze scoorde hits als Blijven Slapen, Hij Is Van Mij, Blijf Bij Mij, Ze Huilt Maar Ze Lacht en Zo Kan Het Dus Ook. Rolf Sanchez, die in het dagelijks leven Roelof Wienk heet, werd bekend van nummers als Más Más Más en Pa Olvidarte. Kris Kross Amsterdam is een dj-trio bestaand uit de broers Jordy en Sander Huisman en Yuki Kempees.

Nachtclub
Toverland wordt 21 mei getransformeerd tot "een waar festivalparadijs", laat het park weten. In entreegebied Port Laguna verschijnt een groot podium. Ook in de rest van het park zorgt men voor extra entertainment. Zo wordt het station van wing coaster Fenix omgebouwd tot een nachtclub met dj La Fuente.

Bij houten achtbaan Troy treedt een dj op. In de Magische Vallei is Rewind Amsterdam aanwezig. Enkele grote attracties gaan open, waaronder de buitenachtbanen. Tickets zijn vanaf maandag 21 maart verkrijgbaar. De reguliere toegangsprijs bedraagt 42,50 euro, maar vroege vogels en abonnementhouders krijgen korting. Parkeren kost tijdens de feestavond 5 euro. Er geldt een minimale leeftijd van 16 jaar.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be