Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany vernieuwt stuntshow in 2023: nieuw decor

15-03-2022, 14.21 uur

Movie Park Germany investeert in een gloednieuwe stuntshow. De afgelopen twee jaar ontbrak de voorstelling Crazy Cops New York vanwege de coronamaatregelen. In 2022 keert de bestaande productie terug. Ondertussen wordt achter de schermen gewerkt aan een nieuw concept voor 2023.

Dan introduceert het Duitse filmpark een nieuwe verhaallijn en een nieuw decor, bevestigt een woordvoeder aan Looopings. Op dit moment overweegt Movie Park verschillende opties. In een bezoekersenquête worden ontwerpen getoond van vier thema's: Hollywood, backstage op een filmset, een havenstadje en China Town.

Aan de hand van de resultaten van de enquête wordt één van de concepten verder uitgewerkt. Dit jaar staat Crazy Cops New York nog dagelijks op het programma. Movie Park belooft "piepende banden, verbluffende stunts en explosieve scènes". De 25 minuten durende show wordt verzorgd door het Folco Team uit Italië, dat ook actief was voor parken als Bobbejaanland, PortAventura, Mirabilandia en Tusenfryd.

Police Academy
Movie Park heeft al een stuntshow sinds de jaren negentig, toen het park nog Warner Bros. Movie World heette. In de beginjaren konden bezoekers kijken naar een voorstelling geïnspireerd op de Police Academy-films. Afgelopen najaar werd de stuntarena gebruikt voor een betaalde halloweenattractie: het horrorparcours Acid Warrior.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be