Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Holiday Park Germany

Deze zomer dagelijkse PAW Patrol-show in Duits Plopsa-pretpark

23-07-2022, 14.44 uur

De pups van PAW Patrol duiken op in steeds meer Europese pretparken. Holiday Park in Duitsland, onderdeel van de Plopsa Group, presenteert deze zomer dagelijks meet-and-greets en een show met de personages uit de tv-serie van Nickelodeon. Dat is opvallend, omdat er eerder nog veel te doen was over de rechten van PAW Patrol.

Zo eiste Movie Park Germany in 2019 dat Julianatoren, Plopsa Indoor Coevorden, Plopsa Coo en Plopsa Indoor Hasselt stopten met hun PAW Patrol-producties. Het Duitse filmpark claimde het alleenrecht op de personages, binnen een bepaalde straal.

Dit jaar werden de pups wel geïntroduceerd in enkele zusterparken van Movie Park, onderdeel van de groep Parques Reunidos: Bobbejaanland in België en Mirabilandia in Italië. Nu wordt PAW Patrol dus omarmd door een concurrerend Duits pretpark. Movie Park kan daar juridisch gezien geen stokje voor steken.

Voorstelling
Bezoekers van Holiday Park komen de honden Marshall, Chase en Skye elke dag tegen tot en met zondag 11 september. De voorstelling op de Platz der Fontänen, die twee keer per dag te zien is, duurt twintig minuten. Verder is er drie keer per dag een meet-and-greet van een kwartier.

Meer Holiday Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be