Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Leveranciers

Europese pretparken laten bezoekers geld doneren aan Oekraïne in ticketshop

11-03-2022, 19.11 uur

Ticketplatform Convious start een actie voor Oekraïne, in samenwerking met verschillende Europese attractieparken. Het Nederlandse bedrijf verzorgt de online ticketshops van veel pretparken en dierentuinen, waaronder Avonturenpark Hellendoorn, Ouwehands Dierenpark, Sprookjesbos Valkenburg, de Plopsa-parken en alle SnowWorld-locaties.

In sommige ticketshops is het vanaf nu mogelijk om bij het bestellen van toegangsbewijzen een eenmalige donatie van 1 euro te doen aan de Oekraïense oorlogsslachtoffers. Convious verdubbelt het opgehaalde bedrag. Dat geld gaat naar Razom, een organisatie die hulpgoederen inzamelt voor de inwoners van Oekraïne.

In Nederland doen tot nu toe onder andere Avonturenpark Hellendoorn, recreatiegebied Outdoor Valley en speeltuin De Flierefluiter mee aan de actie. In Duitsland hebben Skyline Park, Magic Park Verden en Rasti-Land zich aangesloten. Ook Pleasurewood Hills in het Verenigd Koninkrijk biedt de doneeroptie aan.

Toenemen
"Onze partners reageren heel leuk op de actie", vertelt een woordvoerster van Convious aan Looopings. "We zijn volle bak bezig om alles zo spoedig mogelijk live te zetten." Op dit moment doen in totaal zo'n dertig dagattracties mee. "En dat aantal zal nog verder toenemen, verwachten we."

Meer leveranciers
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be