Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
RitterRost - Magic Park Verden

Foto's: boom valt op achtbaan in Duits pretpark

11-03-2022, 13.45 uur

In een Duits attractiepark is een familieachtbaan beschadigd geraakt tijdens een storm. Het gaat om Die Eiserne Schlange in het Noord-Duitse pretpark Magic Park Verden. Eerder dit jaar kwam een boom bovenop de baan terecht, waardoor drie wagons, een deel van de rail en het station vernield werden.

De rollercoaster is niet verloren: samen met de Duitse fabrikant Zierer werkt het park momenteel aan een oplossing. Beschadigde onderdelen worden vervangen, bevestigt het management aan Parkerlebnis.de. Men hoopt dat de achtbaan begin april, bij de start van het zomerseizoen, weer operationeel kan zijn.

Die Eiserne Schlange is de enige achtbaan in Magic Park Verden. De 360 meter lange attractie opende in 2003. Daarvoor stond de coaster in twee andere parken in Duitsland en Denemarken. Nederlanders zullen het baanverloop herkennen van de klassieke Kikkerachtbaan in Duinrell.





Meer RitterRost - Magic Park Verden
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be