Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Brand uitgebroken bij werkzaamheden in Movie Park Germany

11-03-2022, 15.06 uur

In Movie Park Germany is donderdag een kleine brand uitgebroken. Het vuur ontstond tijdens werkzaamheden in de buurt van de achtbaan Star Trek: Operation Enterprise. De schade viel mee, bevestigt een woordvoerster aan Looopings.

Personeelsleden waren bezig met het wegbranden van onkruid. Een stuk isolatiemateriaal achter een golfplaat vatte vlam, aldus de voorlichtster. De locatie bevindt zich achter de schermen, in een bijgebouw dat niet zichtbaar is voor bezoekers.

De brandweer werd rond 11.10 uur opgeroepen. Bij aankomst was het vuur al onder controle dankzij medewerkers met brandblussers. "Alles was snel opgelost", zegt de woordvoerster. "Er was geen relevante grote schade."

Gesloten
Movie Park was tijdens het voorval gesloten voor bezoekers. Het nieuwe seizoen start op vrijdag 25 maart.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be