Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris vanaf april elke dag tot 23.00 uur geopend

10-03-2022, 16.58 uur

De openingstijden van Disneyland Paris worden verruimd. Vanaf april hanteert het Disney-resort weer openingstijden vergelijkbaar met de periode vóór de coronacrisis. Bezoekers zijn vanaf april dagelijks tot 23.00 uur welkom in het Disneyland Park. Het Walt Disney Studios Park sluit dan om 20.00 uur.

De poorten van beide parken openen 's ochtends om 09.30 uur. Hotelgasten en bepaalde abonnementhouders mogen een uur eerder naar binnen, om 08.30 uur. Daarmee is het Disneyland Park per dag in totaal veertien en een half uur geopend.

Na de uitbraak van het coronavirus werkte Disneyland Paris met een zeer beperkte capaciteit. Als gevolg daarvan werden ook de openingstijden ingekort. Nu kunnen steeds meer coronaregels geschrapt worden. Sinds kort zijn mondkapjes niet meer nodig in de Disney-parken. Eerder keerden theatershows, parades en avondspektakels al terug.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be