Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany kiest voor nieuw geluidssysteem: 'Zoals in Disneyland Paris en Universal Studios'

10-03-2022, 17.20 uur

Movie Park Germany steekt dit jaar geld in een nagenoeg onzichtbare verandering. Het Duitse pretpark introduceert een volledig nieuw geluidssysteem. Enkele honderden nieuwe speakers moeten zorgen voor een "meeslepende totaalbeleving". "Hollywood heeft nog nooit zo goed geklonken", laat Movie Park weten.

Met het digitale geluidssysteem wil het filmpark zich naar eigen zeggen meten met de top. "Het wordt ook gebruikt in wereldberoemde parken zoals Disneyland Paris en Universal Studios." Men zegt gekozen te hebben voor "de nieuwste technologie".

In Movie Park is zowel algemene filmmuziek te horen als nummers die speciaal zijn gecomponeerd voor de themawerelden in het attractiepark. In totaal worden 250 nieuwe speakers geïnstalleerd. Om ze niet te laten opvallen in de themagebieden, krijgen ze een bijpassende kleur.

Bankjes
Movie Park Germany is weer toegankelijk vanaf vrijdag 25 maart. Verschillende attracties die eerder gesloten waren vanwege het coronavirus, gaan dan weer open. Ook wordt er geïnvesteerd in zonneschermen, bankjes en het opknappen van toiletgebouwen. Daarnaast presenteert het park dit seizoen een nieuwe souvenirwinkel en een nieuwe speeltuin.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be