Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany: voorlopig geen Lucky Luke-thema bij achtbaan

11-03-2022, 19.58 uur

De renovatie van hangende achtbaan MP Xpress in Movie Park Germany wordt ook in 2022 niet afgerond. In 2020 kondigde het Duitse pretpark aan dat de rollercoaster een nieuw thema zou krijgen: stripheld Lucky Luke. Een deel van de attractie werd geverfd, maar het Lucky Luke-thema laat nog altijd op zich wachten.

Het was de bedoeling om na de verfbeurt ook het stationsgebouw en de wachtrij onder handen te nemen. Vorig jaar ging het project niet door omdat men voorrang gaf aan de nieuwe achtbaan Movie Park Studio Tour. De beloofde metamorfose werd uitgesteld tot 2022.

Maar ook aankomend seizoen zal Lucky Luke zijn opwachting niet maken, bevestigt een woordvoerster van Movie Park aan Looopings. "Het restylen van MP Xpress gaat niet door in 2022", laat ze weten. "We hebben andere prioriteiten moeten stellen."

Daltons
Of de renovatie in 2023 wel afgerond kan worden, is op dit moment nog niet zeker. De attractie uit 2001 wordt tot nader order gewoon MP Xpress genoemd, in plaats van de nieuwe naam Lucky Luke - The Ride: Die Daltons Brechen Aus. Het park heropent op vrijdag 25 maart.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be