Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany introduceert frisdrankautomaten met ruim honderd verschillende smaken

25-03-2022, 17.44 uur

Bezoekers van Movie Park Germany kunnen voortaan allerlei verschillende frisdranksmaken proberen. Op drie plekken in het pretpark zijn Coca-Cola Freestyle-automaten neergezet. Met een speciale beker is het mogelijk om te kiezen uit meer dan honderd smaken.

Het aanbod bestaat uit talloze varianten van onder andere Coca-Cola, Fanta, Mezzo Mix, Sprite, Fuze Tea, Lift en Powerade. Er zijn ook speciale tijdelijke smaken beschikbaar, zoals Spring Sakura: Sprite Zero met perzik.

De Freestyle-automaten staan bij horecalocatie Snack Attack in Nickland, naast vrijevaltoren The High Fall in The Old West en bij horecapunt Hollywood Snack, tussen The Hollywood Street Set en Nickland. Eén beker, die de hele dag gebruikt kan worden, kost 15,90 euro. Wie twee bekers tegelijk koopt, is 13 euro per beker kwijt.

Marilyn's Pinky Punch
Vanaf drie bekers kosten ze 12 euro per stuk. Bij een tweede dag Movie Park Germany kan de chip in een beker weer geactiveerd worden voor 11 euro. Het Duitse pretpark komt later nog met twee smaken die speciaal voor Movie Park zijn ontwikkeld: Marilyn's Pinky Punch en Sam's Sweet Secret.

Onder meer Europa-Park ging Movie Park voor. Daar zijn de Freestyle-automaten te vinden in de Sportsbar en in waterwereld Rulantica. In Nederland was Wildlands Adventure Zoo Emmen in 2020 het eerste park met een Freestyle-machine. De Efteling is er achter de schermen al een tijdje mee bezig.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be